Petitchef

Muschiulet de porc cu evantai

Felul principal
8 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg Muschiulet de porc

1 bucata Ceapa

100 g Sos de soia

2 catei Usturoi

2 bucati Vinete

2 bucati Dovlecei

1 bucataCeapa

4 oua

1 lingura Faina

1 salata verde

1 legatura Marar

1 legatura Patrunjel

1 legatura Leustean

1 kg Rosii

400 g Iaurt

Preparare

  • Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adauga faina, ouale, sare si piper si se amesteca bine.
  • Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
    Muschiuletul de porc se taie in forma de medalioane de cca 3 cm grosime si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia, ceapa si usturoi.
  • Se lasa in acest bait timp de 30 de minute apoi se prepara pe gratar. Iaurtul se condimenteaza cu menta.
  • Chiftelutele obtinute se aseaza pe farfurie cu felii de rosii intercalate, in forma de evantai.
  • La baza evantaiului se aseaza 3 frunze de salata si se asezoneaza cu sosul din iaurt.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschiulet de porc in bacon cu cartofi taranesti
Muschiulet de porc in bacon cu cartofi taranesti
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.