Petitchef

Muschiulet de porc cu evantai

Felul principal
8 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg Muschiulet de porc

1 bucata Ceapa

100 g Sos de soia

2 catei Usturoi

2 bucati Vinete

2 bucati Dovlecei

1 bucataCeapa

4 oua

1 lingura Faina

1 salata verde

1 legatura Marar

1 legatura Patrunjel

1 legatura Leustean

1 kg Rosii

400 g Iaurt

Preparare

  • Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adauga faina, ouale, sare si piper si se amesteca bine.
  • Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
    Muschiuletul de porc se taie in forma de medalioane de cca 3 cm grosime si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia, ceapa si usturoi.
  • Se lasa in acest bait timp de 30 de minute apoi se prepara pe gratar. Iaurtul se condimenteaza cu menta.
  • Chiftelutele obtinute se aseaza pe farfurie cu felii de rosii intercalate, in forma de evantai.
  • La baza evantaiului se aseaza 3 frunze de salata si se asezoneaza cu sosul din iaurt.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Muschiulet de porc in bacon cu cartofi taranesti
Muschiulet de porc in bacon cu cartofi taranesti
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: