Cartofi umpluti cu orez
Ingrediente
2
Cost estimat: 3.05Euros€ (1.52€/porție)
Preparare
Preparare25 min
Gătire45 min
- Curatam cartofii , ii taiem in doua si le scoatem miezul . Ceapa o curatam , apoi o taiem marunt si o calim pe 50 ml ulei.
- Adaugam si cana de orez spalat si stors peste ceapa calita si punem circa 4 cani cu apa si fierbem pe foc. Dupa ce orezul a fiert potrivim de sare si piper si adaugam si mararul tocat .
- Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de cartofi scobiti. Asezam cartofii intr-o cratita turnam 1 cana de apa si dam totul la cuptor pentru circa 30 minute .
- Cand sunt gata adaugam bulionul desfacut in 100 ml apa , potrivim de gust cu un pic de sare si piper macinat la cartofi si ii mai lasam in cuptor sa se intrepatrunda pentru aproximativ 10 - 15 minute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 890Kcal
- Carbo: 147.7g
- Grăsimi: 24g
- Grăsimi sat.: 3.4g
- Proteine: 15.3g
- Fibre: 11.4g
- Zahăr: 13.2g
- ProPoints: 24
- SmartPoints: 28
Informații nutriționale pentru 1 porție (746g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E ok!multumim de reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Asta numai la sudisti, doua feluri de carbohidrati fara condimente sau legume/carne
anonymous
Se poate pune si oleacă de morcov? Am sal fac
anonymous
Super voi incerca si eu
anonymous
Sunt curioasa daca orezul o sa aiba gust bun
anonymous
Bunnn
anonymous
Foarte bun!!! multumesc.
anonymous
Super
Punctează această reţetă