Cartofi umpluti cu orez

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m
890 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 3.05 (1.52€/porție)

Preparare

Preparare25 min
Gătire45 min
  • Curatam cartofii , ii taiem in doua si le scoatem miezul . Ceapa o curatam , apoi o taiem marunt si o calim pe 50 ml ulei.
  • Adaugam si cana de orez spalat si stors peste ceapa calita si punem circa 4 cani cu apa si fierbem pe foc. Dupa ce orezul a fiert potrivim de sare si piper si adaugam si mararul tocat .
  • Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de cartofi scobiti. Asezam cartofii intr-o cratita turnam 1 cana de apa si dam totul la cuptor pentru circa 30 minute .
  • Cand sunt gata adaugam bulionul desfacut in 100 ml apa , potrivim de gust cu un pic de sare si piper macinat la cartofi si ii mai lasam in cuptor sa se intrepatrunda pentru aproximativ 10 - 15 minute.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 890Kcal
  • Carbo: 147.7g
  • Grăsimi: 24g
  • Grăsimi sat.: 3.4g
  • Proteine: 15.3g
  • Fibre: 11.4g
  • Zahăr: 13.2g
  • ProPoints: 24
  • SmartPoints: 28
Informații nutriționale pentru 1 porție (746g)
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E ok!multumim de reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asta numai la sudisti, doua feluri de carbohidrati fara condimente sau legume/carne

abuz

anonymous

Se poate pune si oleacă de morcov? Am sal fac

abuz

anonymous

Super voi incerca si eu

abuz

anonymous

Sunt curioasa daca orezul o sa aiba gust bun

abuz

anonymous

Bunnn

abuz

anonymous

Foarte bun!!! multumesc.

abuz

anonymous

Super

abuz