Petitchef

Oua umplute, cu sos

Antreuri
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pun ouale la fiert in apa cu sare si putin otet sa nu se sparga. Se fierb 5-10 minute.Apoi se goleste apa fierbinte, de pe ele si se tin 5 minute in apa rece ca sa se poata coji usor.
  • Dupa ce se curata, se taie ouale in doua punind separat galbenusurile de albusuri.
  • Se prepara maioneza din doua galbenusurio jumatate de lingurita mustarsi uleiul adaugat putin cite putin.
  • Galbenusurile fierte se zdrobesc cu furculita, se adauga o lingura maioneza, patrunjel verde tocat si se condimenteaza.
  • Se amesteca bine de tot pasta si se umple cu ea ouale pe care le asezam pe un platou ornat cu frunze de salata. Pasta ce ramane o amestecam incet ca la maioneza cu iaurtul si smantana ce au fost combinate inainte.
  • Se rade putina ceapa si se condimenteaza, adaugand si putin mustar si zeama de lamaie daca este nevoie.Sosul obtinul il rasturnam peste ouale umplute dupa care ornam platoul.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

22/10/2017

Ouale se umplu, nu "se umple", ca e mai multe!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute
Oua umplute
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua jumari
Oua jumari
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.