Petitchef

Oua umplute

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

pate din ficat de pasare sau porc,


mustar,

sare, piper

salata verde pentru decor

ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu ouale, dar se pot orna si cu masline, morcov, ridichie, ce aveti in casa in functie de imaginatie).

Preparare

  • Se fierb ouale in apa cu putina sare, iar dupa ce se racesc, se curata cu grija sa ramana albusul nevatamat si se taie in jumatati. Galbenusurile se amesteca cu un pate de ficat, cu putin mustar, maioneza, sare si piper.
  • Se umplu jumatatile de albus si se pun cu fata in jos pe pat de salata verde. Se toarna maioneza cu un costei din hartie in forma de gratar si apoi se decoreaza cu ardei grasi de diferite culori.

Poze

Oua umplute, poza 1Oua umplute, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua umplute iepurasi
Oua umplute iepurasi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua umplute, fara maioneza!
Oua umplute, fara maioneza!
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCare sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?6 altfel de oua6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: