Petitchef

Oua umplute

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb ouale in apa cu putina sare, iar dupa ce se racesc, se curata cu grija sa ramana albusul nevatamat si se taie in jumatati. Galbenusurile se amesteca cu un pate de ficat, cu putin mustar, maioneza, sare si piper.
  • Se umplu jumatatile de albus si se pun cu fata in jos pe pat de salata verde. Se toarna maioneza cu un costei din hartie in forma de gratar si apoi se decoreaza cu ardei grasi de diferite culori.


Poze

Oua umplute, poza 1
Oua umplute, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.