Petitchef

Oua umplute in sos de iaurt

Felul principal
2 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ouale curate se taie in jumatate, pe lungime.
    Zdrobim galbenusurile, le amesteca, cu putin mustar, sare, piper, cascaval, castravetele sai maslinele taiate foarte marunt, omogenizam cu putina maioneza.
  • Sosul il facem din maioneza si iaurt, amestecat cu patrunjel verde tocat; il punem pe un platouu si deasupra asezam ouale.
  • Sau umplem ouale, le punem pe un platou si turnam sosul peste ele. Dam la rece.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute, cu sos
Oua umplute, cu sos
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Oua umplute, fara maioneza!
Oua umplute, fara maioneza!
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei