Petitchef

Oua umplute in sos de iaurt

Felul principal
2 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ouale curate se taie in jumatate, pe lungime.
    Zdrobim galbenusurile, le amesteca, cu putin mustar, sare, piper, cascaval, castravetele sai maslinele taiate foarte marunt, omogenizam cu putina maioneza.
  • Sosul il facem din maioneza si iaurt, amestecat cu patrunjel verde tocat; il punem pe un platouu si deasupra asezam ouale.
  • Sau umplem ouale, le punem pe un platou si turnam sosul peste ele. Dam la rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează