Petitchef

Pasta de peste pe pat de ardei copti

Antreuri
2 porții
30 min
25 min
Ușor

Ingrediente

2

Ingrediente:

Preparare

  • Într-o tigaie se caleste o ceapa mica si un catel de usturoi. Se adauga frunza de dafin, cimbru si patrunjelul tocat. Se adauga putina apa si se continua fierberea timp de 15 min. Se fierbe, nu se prajeste. Se adauga si pestele continuad fierberea. Cand
    pestele este gata, atunci coateti pielea si oasele. Daca folositi fileu acesta e gata curatat.

    Ardei se spala si se taie în jumatate . Se scoate semintele si pielitele de culoare alba, iar jumatatile se pun pe un o folie sau hârtie pergament la cuptor si se coace pentru aproximativ 20 min. Lasati ardei sa se raceasca apoi ardei se curta de pielea
    inegrita.
    Daca avem ardei copti gata pregatiti la congelator, sau daca cumparam de la supermarket, este mai usor.

    Se prepara o maioneza de usturoi,. In maioneza clasica se adauga 1-2 catei de usturoi zdrobiti frumos. Sau putem folosi
    maioneza cu gust de usturoi tot din supermarket.
    Se amesteca 3 linguri de maioneza cu cele 200g de peste curat si faramitat. Avem nevoie de doua cercuri de metal. Cand
    ardeii copti sunt reci si fara coaja, din jumatatile de ardei se fac 4 cercuri, iar resturile se maruntesc în patrati mici care se adauga in compozitia de peste. Se pune cercul pe o farfurie, se aseaza prima jumatate de ardei ca pat, se umple apoi cu jumatate de crema de peste si deasupra se incheie cu o alta felie rotunda de ardei rosu. Se repeta si pentru a doua forma de
    cerc.
    Eu ca sa fiu sigura ca va ramane ferm turnuletul meu, am pus si cateva picatiri de gelatina. Dupa aceea se da la frigider
    pana devine ferm. Se scoate cu grija cercul, se serveste cu o felie de lamaie.
    Reteta de baza avea ca decor creveti.
    Pofta buna!


Poze

Pasta de peste pe pat de ardei copti
Pasta de peste pe pat de ardei copti - poza 2
Pasta de peste pe pat de ardei copti - poza 3

Întrebări:




Comentarii (13):

09/09/2015

Pare buna,de incercat

(0) (0) Abuz
09/09/2015

Minunata reteta...

(0) (0) Abuz
09/09/2015

Super!!!

(0) (0) Abuz
15/01/2014

SUPER

(0) (0) Abuz
07/01/2013

Apetisant!!!!!

(0) (0) Abuz
03/12/2012

Ingenios am so incerc

(0) (0) Abuz
23/10/2012

Super

(0) (0) Abuz
30/09/2012

Cred ca este foarte gustoasa si destul de usor digerabila , desi contine si ceva maioneza; multumesc ; imi place.

(0) (0) Abuz
29/09/2012

Arata super!

(0) (0) Abuz
29/09/2012

Sa zicem ca daca facem in casa toate ingredientele(maioneza,etc...)poate fi o reteta acceptabila. Mancam romaneste , grija si la exprimarea in limba romana.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează