Petitchef

Salata de fasole verde cu ansoa si branza de capra

Antreuri
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o conserva de fasole verde

un borcanel de ansoa

branza de capra

Preparare

  • Tehnica de preparare este una complicata si care necesita rapdare, asa ca va rog atentie.
  • Se iau ingredientele si se amesteca intr-un castron. Nu se mai adauga sare.
  • Recunosc ca in realitate fasolea nu este verde ca in poze. A editat-o eu, pentru ca daca ar fi fost proaspata ar fi fost verde. In conserva isi pierde culoarea.
  • Ce sa mai gatesc e maine asta e intrebarea trebuie sa fac niste briose sau ceva dulce vedem.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole verde cu cartofi
Salata de fasole verde cu cartofi
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Salata cu fasole verde si branza feta
Salata cu fasole verde si branza feta
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de fasole verde cu pui
Salata de fasole verde cu pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de pepene in pepene
Salata de pepene in pepene
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: