Petitchef

Salata de fasole verde cu cartofi

Antreuri
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g cartofi noi mici,

500 g fasole verde,

2 cepe,

2 catei de usturoi,

2 linguri ulei de masline,

zeama de la 1/2 de lamaie,

un praf de zahar,

un praf de sare,

un praf de piper,

2 linguri otet de mere,

o legatura de patrunjel.

Preparare

  • Se spala cartofii, se fierb ~ 20 minute in apa cu sare. Se scurg si se decojesc. Se curata fasolea, se spala si se fierbe ~ 20 minute in apa cu sare, dupa care se scurge.
  • Se curata ceapa, se taie rondele. Se curata usturoiul si se piseaza. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei, dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc 5 minute. Tigaia cu cartofi se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu fasolea.
  • Se face un dressing din zeama de lamaie, zahar, otet, patrunjel, sare si piper care se toarna peste salata.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de porumb cu fasole verde
Salata de porumb cu fasole verde
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata spaniola de fasole verde
Salata spaniola de fasole verde
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de fasole verde
Salata de fasole verde
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.