Mergem in Italia pentru o salata florentina cu arome insorite. Gustati aceasta salata „Panzanella” cunoscuta si sub numele de „Panmolle”.
Este o salata simpla, compusa in principal din paine si roșii, ceapa rosie si bineinteles: parmezan!
V-am facut pofta?
Ingrediente
2
Preparare
Taiati rosiile in sferturi, ceapa in fasii si painea in cubulete. Puneti totul intr-un bol. Tocati busuiocul si puneti-l deasupra.
Puneti sare, piper, adaugati uleiul de masline, otetul si amestecati totul.
Adaugat parmezan ras deasupra.Acum salata dvs. este gata :-)
* Puteti adapta cantitatile in functie de gusturile dvs. :-)
* Noi am folosit paine de secara feliată pe care am taiat-o in cuburi, pentru ca este o paine destul de compacta si usor de taiat. Puteti utiliza si alte tipuri de paine.
* Puteti sa prajiti painea sau sa puneti crutoane, daca preferați.
* Reteta traditionala contine uneori si castraveți sau ardei, asa ca o puteti adapta in functie de gusturile dvs!
Poze
Întrebări:
Comentarii:
J
John_, 01/07/2020
Asta nu este reteta. Intra la categoria "am facut si eu ceva cu ce mai era prin casa".
Comentarii:
Asta nu este reteta. Intra la categoria "am facut si eu ceva cu ce mai era prin casa".