Petitchef

Burek cu carne

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Crusta:

Preparare

  • Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult.
  • Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua.La final, se adauga grisul.
  • Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata .
  • Suuuper-gustos si cu carne.O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns tot pe masa festiva, la pozat.


Poze

Burek cu carne
Burek cu carne - poza 2
Burek cu carne - poza 3

întrebări:




Comentarii:

constantin_e2021, 30/12/2021

Am făcut plăcinta și este perfectă!

(0) (0) Abuz
stefan, 27/09/2021

N=am priceput mai nimic. Cum se macina carnea?, cum pot manca doua persoane 1 kg. de carne asa zis macinata si cum se aseaza amestecul in foile de placinta. Cred ca va pierdeti timpul de compus, iar noua de citit. Unele retete chiar le-am pus in aplicare si au iesit foarte bine. Cred ca putina cenzura nu strica!

(1) (1) Abuz
nelu_ududec, 04/01/2021

Burek-ul este o mâncare țigănească care se face din mațe curățate de oaie și măruntaie de oaie...!!!

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă French taco
French taco
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

2021 - Anul international al fructelor si legumelor 2021 - Anul international al fructelor si legumelor Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează