Petitchef

Burek cu carne

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Crusta:

Preparare

  • Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult.
  • Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua.La final, se adauga grisul.
  • Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata .
  • Suuuper-gustos si cu carne.O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns tot pe masa festiva, la pozat.

Poze

Burek cu carne, poza 1
Burek cu carne, poza 2
Burek cu carne, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

nelu_ududec, 04/01/2021

Burek-ul este o mâncare țigănească care se face din mațe curățate de oaie și măruntaie de oaie...!!!

(0) (0) Abuz
cristian_g2017_1, 28/04/2020

1 kg de carne la 3 porti??? Produsul final arata dizgratios!Uitati-va la reteta Laurei Adamache de shubereki, exceptionala si f simpla Si asa cum le face L.adamache sefac placintele cu carne basarabene sau rusesti! Parintii mei faceau mereu, se pot face si cu vrza murata iar forma este cea corecta! Sa va dau linkul: https://www.lauraadamache.ro/2019/11/chebureki-placinte-rusesti-cu-carne.html

(5) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Burek cu carne ( reteta laura laurentiu)
Burek cu carne ( reteta laura laurentiu)
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Burek cu branza sarata
Burek cu branza sarata
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Burek cu branza dulce
Burek cu branza dulce
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: