Petitchef

Burek cu carne

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Crusta:

Preparare

  • Se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei; se adauga carnea si condimentele si se caleste, amestecand continuu. Carnea nu trebuie gatita foarte mult.
  • Compozitia rezultata se lasa la racit, dupa care i se potiveste gustul de sare, piper, boia, tot ce va place voua.La final, se adauga grisul.
  • Se unge bine cu ulei o tava si se repeta procedeul de asamblare a foilor si compozitiei, de aici: Burek cu branza sarata .
  • Suuuper-gustos si cu carne.O tava din fiecare de-abia, de-abia ne-a ajuns tot pe masa festiva, la pozat.


Poze

Burek cu carne
Burek cu carne - poza 2
Burek cu carne - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

constantin_e2021, 30/12/2021

Am făcut plăcinta și este perfectă!

(0) (0) Abuz
stefan, 27/09/2021

N=am priceput mai nimic. Cum se macina carnea?, cum pot manca doua persoane 1 kg. de carne asa zis macinata si cum se aseaza amestecul in foile de placinta. Cred ca va pierdeti timpul de compus, iar noua de citit. Unele retete chiar le-am pus in aplicare si au iesit foarte bine. Cred ca putina cenzura nu strica!

(1) (1) Abuz
nelu_ududec, 04/01/2021

Burek-ul este o mâncare țigănească care se face din mațe curățate de oaie și măruntaie de oaie...!!!

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată cu iaurt și zmeură
Înghețată cu iaurt și zmeură
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche lorraine de casă, rețeta ușoară
Quiche lorraine de casă, rețeta ușoară
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează