Petitchef

Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g. foietaj

250 g. branza dulce

150 g. branza sarata

100 g.masline feliate

100 g. cascaval ras

1 ou

3-4 linguri de smantana

sare, piper

boia dulce

verdeata

Preparare

  • Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
  • Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
  • Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte.
  • Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.

Poze

Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci, poza 1Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci, poza 2Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci, poza 3



Comentarii:

Mariana, 02/02/2019

Super bune

(0) (0) Abuz
Liviu, 26/12/2017

Ciupercile se servesc, probabil, separat!

(0) (0) Abuz
24/06/2011

Nu am preparat inca dar cred ca sunt foarte bune

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci
Cosulete din spuma de cartofi cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaUleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: