Petitchef

Ficat cu ciuperci si smantana la cupor

Felul principal
2 porții
50 min
55 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g ficat

1 lingura faina

sare

piper negru macinat

2 linguri de ulei

1 ceapa maruntita

1 cutie de ciuperci

100 ml smantana

Preparare

  • Se taie bucatile de ficat.Se incalzeste uleiul si se prajeste ficatul pe ambele par si apoi se scoate intr-o tava de cupor.
  • Se prajesc ceapa si ciupercile, in aceeasi tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi adauga faina amestecand energic, condimentele si smantana. Se toarna amestecul peste ficat si se gatese pentru aproximativ 55 de min .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăSosul cu smantanaSosul cu smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.