Ingrediente: 300-350 g fasole verde (echivalentul unei pungi de fasole congelata din comert) 5 catei usturoi 2 oua ulei - o ceasca sare de lamaie un varf de...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 400 g fasole verde o ceapa mica 5 catei de usturoi un ardei gras mic umatate de ligurita boia dulce sare piper cateva fire de patrunjel marar 2-3...
Ingrediente: 500 g creveti mari cruzi, decorticati si curatati de vinisoare 4 linguri ulei de masline 5 catei de usturoi taiati felii subtiri 1/4 lingurita...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 10 oua 1 pate de pui maioneza (eu va recomand sa o faceti acasa, nu cumparata) iaurt patrunjel proaspat sare piper proaspat macinat putina boia...
Ingrediente: 9 ciuperci mari, 200 g branza de vaci, 1 lingura cu unt, 1 lingura cu ulei, 3 fire de ceapa verde, 1 catel de usturoi, 1/2 legatura de marar, 2...
Ingrediente: 1/2 kg ficat de pui, 1/2 kginimi si pipote, 5 oua fierte, 1 ou, 1 ceapa verde, frunze de patrunjel, 1 catel de usturoi, sare, piper, boia de ardei...
Ingrediente: 400 gr ciuperci din conserva 150 ml smantana 1 ou crud un castravecior murat 1 ou fiert piper 150 ml ulei 75 gr salam 5 catei mici de usturoi
Ingrediente: 1 kg dovlecei, 100-150 gr branza de oaie/ cas/ cascaval, 1 ou, frunze de patrunjel, 1 ceapa mica, 1 catel de usturoi, 1-2 lg de faina, care, piper,...
Ingrediente: 1 cana masline naturale fara samburi 1 avocado bine copt 1 catel de usturoi zdrobit 2 lg ceapa tocata (cam 1/2 ceapa medie) 2 lg zeama de lamaie...