Petitchef

Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute

Antreuri
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 gr creveti curatati

5 catei de usturoi

1/3 cup sos iute,thailandez

sare

ulei pentru prajit

Preparare

  • Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii.
    Se scot si se pun pe o farfurie.
    Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute.
    Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.
    Pofta mare!!!

Întrebări:




Comentarii (27):

04/01/2014

Citiva stropi de vin alb demisec fac minuni!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/02/2015

F.buni

(0) (0) Abuz
13/02/2015

F gustos multumesc

(0) (0) Abuz
13/02/2015

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
25/05/2014

Gustos cu usturoi fript?eu sper ca glumiti

(0) (0) Abuz
16/12/2013

FOARTE SIMPLU EXOTIC SI GUSTOS

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz
29/04/2013

Sint extraordinare

(0) (0) Abuz
06/04/2013

Foarte bun, am facut si eu

(0) (0) Abuz
01/04/2013

Bine


bine

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute
Ebichili - creveti cu usturoi si sos iute
2 porții
22 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Creveti cu sos de lamaie si usturoi (reteta video)
Creveti cu sos de lamaie si usturoi (reteta video)
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei