Petitchef

Pastai scazute cu usturoi

Antreuri
2 porții
15 min
23 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 g fasole verde

o ceapa mica

5 catei de usturoi

un ardei gras

mic

umatate de ligurita boia dulce

sare

piper

cateva fire de patrunjel

marar

2-3 linguri ulei pentru gatit

Preparare

  • Curatati pastaile de capete dupa care rupeti-le in in bucatele de circa 3-4 cm. Sau daca falositi pastai la conserva ori inghetate acestea sunt deja taiate, trebuie doar sa le clatiti putin pe cele la conserva.
  • Intr-o tigaie mare sau o cratita adaugati ceapa, ardeiul si 3 catei de usturoi si caliti rapid.
  • Adaugati apoi pastaile si mai caliti 2-3 minute amestecand des.
  • Acoperiti pastaile cu o cana cu apa, adaugati condimentele si verdeturile tocate marut si lasati sa fiarba circa 15-20 minute la foc mediu.
  • Adaugati restul de 2 catei de usturoi si mai fierbeti 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai.
  • Serviti simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.

Întrebări:




Comentarii:

20/06/2012

Belea pe astfel de caldura.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastai cu usturoi si mamaliguta
Pastai cu usturoi si mamaliguta
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastai aite(pastai de fasole verde cu usturoi)
Pastai aite(pastai de fasole verde cu usturoi)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.