Petitchef

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

Aperitiv
12 porții
40 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
2 oua

100 g zahar

50 g unt, topit

200 ml lapte batut

1 lingurita esenta de rom

120 g faina

50 g cacao pudra

1 ½ lingurita praf de copt

un praf de sare

100 g fulgi de ciocolata alba

Preparare

  • Incinge cuptorul la 190C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.
  • Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
  • Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Poze

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 1
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 2
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

13/01/2012

Delicioasa! Are un gust foarte bun si e usor de preparat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu visine si ciocolata
Briose cu visine si ciocolata
5 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
Rețetă Briose braziliene - Queijadinhas
Briose braziliene - Queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei