Petitchef

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

Aperitiv
12 porții
40 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
2 oua

100 g zahar

50 g unt, topit

200 ml lapte batut

1 lingurita esenta de rom

120 g faina

50 g cacao pudra

1 ½ lingurita praf de copt

un praf de sare

100 g fulgi de ciocolata alba

Preparare

  • Incinge cuptorul la 190C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.
  • Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
  • Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Poze

Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 1
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 2
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

13/01/2012

Delicioasa! Are un gust foarte bun si e usor de preparat!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.