Petitchef

Briose cu fulgi de ciocolata

Altele
12 porții
40 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
200 g faina

1 plic (50 g) pudding de frisca

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

2 oua

100 g zahar

100 g unt, topit

100 ml Caribbean Twist Pina Colada

75 g fulgi de ciocolata

4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt

Preparare

  • Incinge cuptorul la 190?C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.
  • Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.
  • Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Poze

Briose cu fulgi de ciocolata, poza 1
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 2
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 3
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei