Petitchef

Negrese

Desert
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor
890 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • A pus la fiert untul impreuna cu laptele, 4 linguri de cacao si zaharul ramas dupa ce oprim separat 6 linguri. Dupa ce compozitia s-a omogenizat am luat-o de pe foc si a oprit o cana din ea pentru glazura, glazura in care adaugam acum si esenta de rom.
  • Restul de compozitie, din care vom face blatul pentru Negresa, se lasa sa se raceasca. Intre timp, separam albusurile de galbenusuri si batem spuma tare albusurile impreuna cu cele 6 linguri de zahar pe care le-am oprit mai devreme.
  • Dupa ce compozitia s-a racit, adaugam cele 4 galbenusuri, praful de copt stins in zeama de lamaie si faina in ploaie, amestecand bine cu mixerul. Dupa aceasta adaugam treptat si albusurile batute spuma.
  • A tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat compozitia rezultata. Se da timp de 25-30 de minute la cuptorul preincalzit, dupa care se incearca blatul cu o scobitoare.
  • Dupa ce a scos blatul din cuptor am turnat deasupra cana de glazura si am intins-o uniform. Daca doriti puteti adauga deasupra dupa preferinta nuca de cocos sau nuca macinata.
  • Prajitura Negresa se lasa apoi sa se raceasca, dupa care se poate servi.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 890Kcal
  • Carbo: 114.8g
  • Grăsimi: 41.1g
  • Grăsimi sat.: 25.4g
  • Proteine: 12.7g
  • Fibre: 4.6g
  • Zahăr: 88.8g
  • ProPoints: 24
  • SmartPoints: 43
Informații nutriționale pentru 1 porție (249g)

Rețete inrudite

YouTube

Tort despacito


Întrebări:




Comentarii:

11/09/2013

BlaBlaBla :)))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/11/2013

Poate e buna

(0) (0) Abuz
07/09/2013

Cred ca e foarte buna si pufoasa. Eu am mai facut negrese si la sfarsit, cand s-a racit si am taiat-o, am pus printre taieturile facute foarte putin sirop de zahar si am lasat-o cam 5 ore la rece. E o idee! puteti sa o incercati, o sa semene la gust cu amandinele.

(0) (0) Abuz
23/04/2013

Foarte buna reteta

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
14/01/2013

Arata bine

(0) (0) Abuz
10/04/2012

:)

(0) (0) Abuz
27/11/2011

:D

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează