Ingrediente: 250 ml lapte 25 gr amidon de porumb 50 gr unt 70 gr zahar pudra 375 gr faina 8 gr drojdie panificatie 2 linguri de lapte caldut Aluatul alb...
Ingrediente: Pentru briosa : 500 gr faina 30 gr zahar 15 gr drojdie proaspata 2 oua 220 ml lapte 200 gr unt Pentru creme de patiserie : 500 ml lapte ...
Ingrediente: Friganele cu briosa : 400 ml lapte 2 oua 2 linguri de zahar 1/2 lingurita extract de vanilie briosa (sau paine alba feliata) Cheesecake : 450...
Ingrediente: 250 gr faina 3 oua 40 gr zahar 1/2 lingurita de sare 7 gr drojdie uscata 2 linguri de lapte cald 125 gr unt moale 1 galbenus zahar perlat ...
Ingrediente: 250 gr faina 1 ou 100 gr smantana integrala grasa 50 ml lapte 40 gr zahar 1 lingurita sare 12 gr drojdie proaspata (sau 1 plic de drojdie uscata...
Ingrediente: 250 ml lapte de nuca de cocos 200 gr nuca de cocos rasă 4 oua 4 linguri parmezan ras 2 linguri unt 3 linguri faina 400 ml lapte condensat indulc...
Ingrediente: 3 oua 100 g unt 150 g zahar esenta vanilie 100 ml iaurt cu gust de visine un praf de copt 200 g faina visine fara samburi Pentru decor: zah...
Ingrediente: Pentru 14 - 16 briose avem nevoie de: 180 g faina 2 linguri malai (40 g) 1 cana de lapte (250 ml) 1 ou 2 linguri unt (40 g) 80 g cascaval...
Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate...
Ingrediente: Pentru aluat biscuiti : 250 g biscuiti (digestivi) 50 g unt 150 ml lapte 2 linguri de zahar pudra (pentru ornat) Compozitie urda : 400 g urd...
Ingrediente: 280 g. faina 125 g. unt 100 g. ciocolata fina cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 100 g. zahar 1 ou 250 ml. lapte batut 200 g. ciocol...
Ingrediente: 60 g faina, 2 oua, 50 ml ulei de masline (daca nu aveti ulei de masline merge orice alt ulei), 100 ml lapte, 1 lingurita praf de copt, 150 de g b...
Ingrediente: Pentru aluat : 300g faina 100 ml lapte 15 g drojdie 1 lingura ulei 1 ou ½ lingura otet Un praf de sare Pentru umplutura : 6 oua 6 felii ...