Petitchef

Briose negrese

Aperitiv
4 porții
40 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
  • Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
  • Pregatim formele pentru briosesi turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
  • Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
  • Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

BRIOSE NEGRESE, poza 1
BRIOSE NEGRESE, poza 2
BRIOSE NEGRESE, poza 3
BRIOSE NEGRESE, poza 4
BRIOSE NEGRESE, poza 5
BRIOSE NEGRESE, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose de ciocolata
Briose de ciocolata
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose cu iaurt si ciocolata
Briose cu iaurt si ciocolata
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Briose cu cacao si visine
Briose cu cacao si visine
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei