Petitchef

Briose cu fulgi de ciocolata

Altele
12 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
200 g faina

1 plic (50 gr) pudding de frisca

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

2 oua

100 g zahar

100 g unt, topit

100 ml Caribbean Twist Pina Colada

75 g fulgi de ciocolata

4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt

Preparare

  • Incinge cuptorul la 190?C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.Intr-un vas amesteca ingredientele uscate
  • .Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.
  • Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Poze

Briose cu fulgi de ciocolata, poza 1
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 2
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 3
Briose cu fulgi de ciocolata, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
12 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu dovlecel si branza de capra
Briose cu dovlecel si branza de capra
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.