Bulete de peste
votează acum
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.21Euros€ (0.3€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pestele se fierbe in apa sarata pentru vreo 5 minute, dupa care se scurge si se marunteste.
Ceapa curata impreuna cu usturoiul si ardeiul se maruntesc de asemenea, dupa care se adauga la pestele maruntit. - Peste aceasta compozitie se adauga faina cu praful de copt.
Se separa galbenusul de albus. Galbenusul va lega compozitia iar albusul o va face usoara si pufoasa. - Galbenusului ii adaugam cele 2 linguri de lapte, care il turnam peste amestecul de peste.
Amestecul se omogenizeaza bine.
Albusul se bate spuma , dupa care se adauga usor in compozitie. - Se pune la incins ulei intr-o tigaie, pe foc domol.
Buletele se vor pune cu ajutorul unei lingurite umezite in prealabil in uleiul fierbinte, unde se vor tine pentru aproximativ 30 de secunde. - Se prajesc foarte repede, capatand o frumoasa nuanta aurie.Se scot cu o spumiera.Se pun pe servetele absorbante.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 140Kcal
- Carbo: 22.5g
- Grăsimi: 1.9g
- Grăsimi sat.: 0.5g
- Proteine: 6.8g
- Fibre: 2.3g
- Zahăr: 3.6g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (106g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!