Bulete de peste

votează acum
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min
140 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.21 (0.3€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pestele se fierbe in apa sarata pentru vreo 5 minute, dupa care se scurge si se marunteste.
    Ceapa curata impreuna cu usturoiul si ardeiul se maruntesc de asemenea, dupa care se adauga la pestele maruntit.
  • Peste aceasta compozitie se adauga faina cu praful de copt.
    Se separa galbenusul de albus. Galbenusul va lega compozitia iar albusul o va face usoara si pufoasa.
  • Galbenusului ii adaugam cele 2 linguri de lapte, care il turnam peste amestecul de peste.
    Amestecul se omogenizeaza bine.
    Albusul se bate spuma , dupa care se adauga usor in compozitie.
  • Se pune la incins ulei intr-o tigaie, pe foc domol.
    Buletele se vor pune cu ajutorul unei lingurite umezite in prealabil in uleiul fierbinte, unde se vor tine pentru aproximativ 30 de secunde.
  • Se prajesc foarte repede, capatand o frumoasa nuanta aurie.Se scot cu o spumiera.Se pun pe servetele absorbante.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 140Kcal
  • Carbo: 22.5g
  • Grăsimi: 1.9g
  • Grăsimi sat.: 0.5g
  • Proteine: 6.8g
  • Fibre: 2.3g
  • Zahăr: 3.6g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (106g)
RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: