Bulete de cascaval (bilute de branza de burduf)

(4.31/5 - 35 voturi)
4 comentarii

Ingrediente

- 250 g braza de burduf
- 1/2 canita de faina
- sare/piper
- 1/4 lingurita bicarbonat
- 1 ou

Preparare

Amestecati bine toate ingredientele si formati in palma bilute de aprox 3 cm diametrul fiecare. Dati-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte pana devin aurii.
Se servesc atat calde cat si reci.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

11/01/2017

O fi ea reteta de 30 minute dar tu esti proasta dce o viata. De cand branza de burduf sa numeste cascaval ? Poate doar la tine.

(0) (0) Abuz
10/01/2017

BRANZA SI FAINA PRAJITE...............
NEMAIPOMENITE ............
DOAMNE.............
CINE DA TOATE ACESTE PANARAME ??????

(0) (1) Abuz
13/03/2013

Cred ca este buna nu?

(0) (0) Abuz
20/04/2014

Exelent

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Mini croissante pizza cu sunca si cascaval


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Branza Burduf - mandria stanelor de munteBranza Burduf - mandria stanelor de munte„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale