Petitchef

Cornulete sarate

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

pt aluat:

umplut:

Preparare

  • Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.


Poze

Cornulete sarate, poza 1
Cornulete sarate, poza 2
Cornulete sarate, poza 3
Cornulete sarate, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Yam...yam,ma gandesc ca sunt delicioase dupa cum arata!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Mini pizza cu foietaj
Mini pizza cu foietaj
15 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.