Petitchef

Cornulete sarate

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

pt aluat:

umplut:

Preparare

  • Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.

Poze

Cornulete sarate, poza 1
Cornulete sarate, poza 2
Cornulete sarate, poza 3
Cornulete sarate, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Yam...yam,ma gandesc ca sunt delicioase dupa cum arata!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornulete aperitiv
Cornulete aperitiv
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cornulete cu cascaval
Cornulete cu cascaval
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cornulete cu nuca
Cornulete cu nuca
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Curry Samosas
Curry Samosas
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei