Petitchef

Cornulete sarate

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

pt aluat:

500 g faina

1 ou

1 cubulet drojdie

250 ml lapte

100 g branza saratapt


umplut:

fasii de cascaval

sunca de pui si salam picant;

un ou batut

pt uns cornuletele.

Preparare

  • Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.

Poze

Cornulete sarate, poza 1Cornulete sarate, poza 2Cornulete sarate, poza 3Cornulete sarate, poza 4



Comentarii:

20/09/2013

Yam...yam,ma gandesc ca sunt delicioase dupa cum arata!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cornulete aperitiv
Cornulete aperitiv
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cornulete cu cascaval
Cornulete cu cascaval
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cornulete cu nuca
Cornulete cu nuca
8 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: