Cornulete sarate
Ingrediente
2
pt aluat:
umplut:
Rețete inrudite
-
Gyros cu pui, sandvișul grecesc pe care îl vei iubi!
-
Penne gratinate
-
Pui cu lamaie la cuptor
-
Gyozas cu pui
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
- Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
- Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: