Petitchef

Cornulete sarate

Aperitiv
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

pt aluat:

500 g faina

1 ou

1 cubulet drojdie

250 ml lapte

100 g branza saratapt


umplut:

fasii de cascaval

sunca de pui si salam picant;

un ou batut

pt uns cornuletele.

Preparare

  • Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica ,se framanta aluatul, se lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se intinde in foi groase de 1/2 cm, se taie triunghiuri, in care se pun fasiile de cascava/ sunca/ salamul(reteta originala era cu carnaciori, adaptat pt pitica, merge f bine si cu cremwursti), se ruleaza, se pun in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 1/2 ora.
  • Se da la cuptor 30 min maxim. mai facut si niste spirale cu branza dintr-o parte din aluat.

Poze

Cornulete sarate, poza 1
Cornulete sarate, poza 2
Cornulete sarate, poza 3
Cornulete sarate, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Yam...yam,ma gandesc ca sunt delicioase dupa cum arata!

(0) (0) Abuz
30/03/2013

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornulete aperitiv
Cornulete aperitiv
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cornulete cu cascaval
Cornulete cu cascaval
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cornulete cu nuca
Cornulete cu nuca
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.