Petitchef

Fish fingers (degetele de peste)

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pestele se curata de pielita si oase adica se face file. Recomndarea mea ar fi sa cumparati direct un file de peste si sa nu va mai chinuiti, a avut pestele asa ca l-a folosit.
  • Fileul de peste se taie degetele si se codimenteaza dupa gust. Se pregateste un aluat ca pentru snitele. Se bat ouale cu un praf de sare se adauga si 2 linguri rase de faina si se bate bine pana face clabuci.
  • Degetelele se trec prin ou si se prajesc in ulei incins. Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta. Se serveste cu lamaie sau cu mustar sau cu amandoua.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Fish fingers (degetele de peste), poza 1
Fish fingers (degetele de peste), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu peste
Ardei umpluti cu peste
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Peste cu maioneza
Peste cu maioneza
4 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pește rasol
Pește rasol
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei