Petitchef

Dovlecel umplut cu telemea

Felul principal
1 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
2 dovlecei proaspeti

1 lingura unt

1 ceapa verde taiata marunt

2 catei de usturpoi zdrobiti

1 ou

1 1/2 lingura faina

2 cani de feta sau telemea taiata bucatele mici

boia

Preparare

  • Taiati dovleceii in 2, curatati centrul cu o lingura.
  • Intr-o tigaie topiti untul apoi caliti centrul curatat de dovlecei cu ceapa si usturoiul.
  • Intr-un vas bateti oul ca si pentru omleta, adaugati ceapa calita, faina si apoi branza feta apoi amestecati bine.
  • Umpleti dovleceii scobiti cu acest mix si apoi presarati boia. Dati la cuptor 180grade C cam 23-35 de minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele din dovlecel
Chiftele din dovlecel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovlecel umplut
Dovlecel umplut
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovlecel pane
Dovlecel pane
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu dovlecelRetete cu dovlecel

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: