Petitchef

Dovlecel umplut cu telemea

Felul principal
1 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
2 dovlecei proaspeti

1 lingura unt

1 ceapa verde taiata marunt

2 catei de usturpoi zdrobiti

1 ou

1 1/2 lingura faina

2 cani de feta sau telemea taiata bucatele mici

boia

Preparare

  • Taiati dovleceii in 2, curatati centrul cu o lingura.
  • Intr-o tigaie topiti untul apoi caliti centrul curatat de dovlecei cu ceapa si usturoiul.
  • Intr-un vas bateti oul ca si pentru omleta, adaugati ceapa calita, faina si apoi branza feta apoi amestecati bine.
  • Umpleti dovleceii scobiti cu acest mix si apoi presarati boia. Dati la cuptor 180grade C cam 23-35 de minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Dovlecel umplut cu rosii
Dovlecel umplut cu rosii
2 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Dovlecel umplut
Dovlecel umplut
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovlecel umplut
Dovlecel umplut
2 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu dovlecelRetete cu dovlecel

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: