Hrisca

(4.14/5 - 80 voturi)
5 comentarii

Ingrediente

- 1 ceasca hrisca
- 5 cesti apa
- 1 ceapa
- 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
- 1 lingura pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- cimbru

Preparare

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

25/11/2012

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Excelent!!!!!

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Nu e drept

(0) (0) Abuz
31/05/2013

O. K.

(0) (0) Abuz
03/11/2012

:)

(0) (0) Abuz

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cerealaHrisca - o pseudo-cereala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale