Petitchef

Hrisca

Aperitiv
1 porții
1 oră
4 ore
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 ceasca hrisca

5 cesti apa


2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba

1 lingura pasta de tomate

50 ml ulei

sare

piper

Preparare

  • Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.

Întrebări:




Comentarii:

lis, 17/03/2018

Foarte bun , am mai incercat dar nu l-am tinut in apa si nu a fost bine fiert sau sa zicem a fost un fel de mamaliga dar acesta e super!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/07/2013

Nu e drept

(0) (0) Abuz
31/05/2013

O. K.

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Excelent!!!!!

(0) (0) Abuz
25/11/2012

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

(0) (0) Abuz
03/11/2012

:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata cu hrisca si susan
Salata cu hrisca si susan
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Turtite de hrisca cu dovleac
Turtite de hrisca cu dovleac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Galette cu hrisca si raclette
Galette cu hrisca si raclette
1 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cerealaHrisca - o pseudo-cereala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.