Petitchef

Hrisca

Aperitiv
1 porții
1 oră
4 ore
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 ceasca hrisca

5 cesti apa


2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba

1 lingura pasta de tomate

50 ml ulei

sare

piper

Preparare

  • Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.

Întrebări:




Comentarii:

lis, 17/03/2018

Foarte bun , am mai incercat dar nu l-am tinut in apa si nu a fost bine fiert sau sa zicem a fost un fel de mamaliga dar acesta e super!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/07/2013

Nu e drept

(0) (0) Abuz
31/05/2013

O. K.

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Excelent!!!!!

(0) (0) Abuz
25/11/2012

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

(0) (0) Abuz
03/11/2012

:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata cu hrisca si susan
Salata cu hrisca si susan
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Turtite de hrisca cu dovleac
Turtite de hrisca cu dovleac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Galettes complète
Galettes complète
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Galette cu hrisca si raclette
Galette cu hrisca si raclette
1 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.