Varza se toaca fidelute (daca e acra se spala in doua-trei ape).
Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se pune varza, se lasa sa se caleasca pe foc mic, acoperit, apoi se amesteca; se pune iar capac si se mai lasa sa se inmoaie cateva minute.
Se toarna bulionul, un pic de apa, piper, boia, 1-2 crengute cimbru, foi de dafin, eventual sare. Se da la cuptor, aproximativ 1 ora.
Comentarii (19):
Simpla si buna de te lingi pe degete!!!!
Taiati marunt o legatura de marar si puneti-l la calit cu varza. Alta viata! O sa ma pomeniti!
Este una dintre cele mai bune mancaruri!
Unde e ceapa?Morcov si țelina rase mărunt și pastă de ardei o fac mult mai bună!
Obisnuit
Este f.buna, mai ales acum in postul mare !
Mai mult decar buna
Un ardei iute si o sticla de vin alaturi
♥
Bun