Petitchef

Pandispan cu fructe din compot

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se scurge zeama fructelor din compot si se lasa fructele intr-o strecuratoare cateva minute, apoi se freaca cu 2 linguri de pesmet.
  • Asta inseamna ca presari in ploaie, peste fructe, cele doua linguri de pesmet si amesteci usor, pana prind fructele o fina pelicula de pesmet. Cuptorul il pornesti si il incalzesti la 180 de grade.
  • Pandispanul il prepari astfel: bati albusurile cu zaharul pana se fac spuma, separat bati galbenusurile cu uleiul si torni incet, mixand in continuare peste spuma de albusuri. Apoi adaugi in ploaie faina amestecata cu praful de copt, la urma pui si esenta de vanilie.
  • Se tapeteaza o tava cu hartie de copt sau se unge cu unt si se pudreaza cu faina si se pun pe fund, in strat uniform fructele, apoi se toarna aluatul si se da la cuptor, pe randul 2 din 5 la 180 de grade pentru 35 minute.
  • Dupa 25 de minute ii poti face testul scobitorii fiindca poate sa difere de la un cuptor la altul puterea de coacere. daca scobitoarea, infipta in mijlocul prajiturii, iese fara urme de coca pe ea, atunci pandispanul tau e gata.
  • Pentru decor, il poti pudra cu zahar pudra si/sau sirop de caramel ori de ciocolata.


Întrebări:




Comentarii:

busnei_o2020
busnei_o2020, 26/09/2020

Perfecta pt fam și musafiri

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pandispan pentru prajituri
Pandispan pentru prajituri
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan cu crema de frisca
Pandispan cu crema de frisca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu ananas
Pandispan pufos cu ananas
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan cu fulgi de ciocolata
Pandispan cu fulgi de ciocolata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Pandispan cu caise
Pandispan cu caise
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează