Pandispan cu visine si bezea - fraiche - bistro
Pandispanul imi este la indemana cand am pofta de ceva pufos si dulce. De data asta am vrut sa-i aduc o savoare in plus : gustul dulce ai bezelei.
Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Am separat albusurile de galbenusuri. Intr-un vas de plastic inalt am batut galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de copt.
- Intr-un alt vas am batut foarte bine albusurile cu un varf de cutit de sare. Albusurile trebuie batute astfel incat daca intorcem vasul sa nu curga.
- In vasul cu galbenusuri am adaugat treptat albusurile si am amestecat cu o lingura de lemn de sus in jos. Miscarile trebuie sa fie lente pentru ca albusurile sa nu-si piarda din volum.
- Am adaugat treptat faina si am amestecat usor cu lingura de lemn.
- Am turnat compozitia intr-o tava (eu am folosit o forma de chec) unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Deasupra am pus visinele pe care il prealabil le-am trecut putin prin faina. In acest fel, ele nu isi vor lasa zeama in aluat.
- Am introdus la cuptor si l-am lasat la foc mic pentru 25-30 minute Puteti verifica din cand in cand cu o scobitoare.
Întrebări
Unde este bezeaua?
Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/
Si cu bezeaua de deasupra cum ramane? O zi buna, Cristina
Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.52/5, 176 voturi 25 comentarii
anonymous
Ce inseamna " din cand in cand"...deoarece stiu ca la pandispan nu se deschide cuptorul in primele 30 minute....
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte gustoasa prajitura
am gătit această rețetă
anonymous
Execelenta !
anonymous
De ce nu ai scris si aici toata retetacum o ai trecuta pe blogg, a facut 0 prajiturica , foarte buna ,dar incompleta
anonymous
Foartefoarte buna
anonymous
Super bumaaaaaaa
anonymous
TARE DE TOT
anonymous
F f f bun 10
ciobanu_t2013
Bun
anonymous
Prajitura copilariei mele.
Punctează această reţetă