Acasă - Petitchef
Rețete
Altele
Retete cu crema
Cum se face crema de unt/buttercream?
Cum se face crema de unt/Buttercream?
In lista cremelor esentiale de patiserie, este si crema de unt sau buttercream! Este perfecta pentru a garnisi prajiturile mari, deserturile si alte dulciuri ;-)
Usor de facut, va oferim reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef.
Urmati explicatiile noastre scrise + fotografiile si reproduceti aceasta crema cu usurinta :-)
Ingrediente
10
Cost estimat: 2.38Euros € (0.24€/porție)
Materiale
Mixer sau robot de patiserie
Preparare
Folosind un robot sau un mixer electric, bateti untul inmuiat.
Adaugați jumatate din cantitatea de zahar si amestecati. Adaugati restul de zahar pudra si amestecati din nou.
Adaugati laptele si extractul de vanilie, apoi bateti la viteza mare timp de 5 minute.
Trebuie doar sa puneti crema de unt pe tort pentru a il sigila sau aplicati in jurul tortului pentru a lipi fondantul!
Observații: Imediat dupa ce ati intins crema de unt pe prajitura/tort, va trebui sa puneti tortul la frigider timp de 40 de minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 269Kcal
Carbo: 20.7g
Grăsimi: 20.6g
Grăsimi sat.: 13.8g
Proteine: 0.3g
Fibre: 0g
Zahăr: 20.6g
ProPoints: 8
SmartPoints:
14
Informații nutriționale pentru 1 porție (49g)
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Pentru acoperirea unui tort cu diametrul de 22 cm, ce cantitati sunt necesare?