Petitchef

Crema diplomat

Crema diplomat este o reteta de baza pe care o puteti folosi la tortul diplomat, la tarta tropeziana, la rulada sau la alte deserturi.
Crema diplomat se prepara din lapte, galbenusuri, frisca si gelatina. Nu este greu de preparat.

Altele
8 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Etapa 1 - Crema diplomat
    Puneti laptele sa fiarba impreuna cu batonul de vanilie. Intre timp, amestecati galbenusurile cu zaharul pana cand amestecul se albeste si este cremos. Apoi adaugati amidonul de porumb si amestecati bine. Se toarna laptele fierbinte putin cate putin, amestecandu-se bine.
  • Etapa 2 - Crema diplomat
    Puneti cele 2 foi de gelatina in apa rece.Puneti crema la foc mediu si amestecati in mod constant pana se ingroasa bine.
  • Etapa 3 - Crema diplomat
    Se toarna crema ingrosata intr-un castron si se adauga foile de gelatină inmuiate si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Acoperiți cu folie alimentara "in contact", adica direct pe crema. Lasati sa se raceasca, fara sa puneti la rece.
  • Etapa 4 - Crema diplomat
    Odata ce crema a ajuns la temperatura camerei, bateti-o pentru a se relaxa. Apoi, pregatiti frisca lichida rece, batand-o la viteza maxima.
  • Etapa 5 - Crema diplomat
    Odata ce este ferma, incorporati-o delicat cu crema de patiserie, fara a-i strica structura aerata. Si acum, crema dvs. este gata! Trebuie sa o utilizati imediat inainte de intarirea gelatinei.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează