Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 150 gr bile de mozzarella (aproximativ 20 de bile) 160 gr masline verzi fără sâmburi (aproximativ 40) 30 gr rozmarin proaspăt (aproximativ 6...
Ingrediente: 2 rulouri de aluat de pizza 200 gr de mini mozzarella (sau mozzarella taiata) 150 gr de unt 2 catei de usturoi 1 lingura de patrunjel proaspat,...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: 300 g branza mozzarella 200 g smantana groasa 1 lingura suc de lamaie 2 galbenusuri 1/2 lingurita sare 40 g amidon de porumb (cornstarch) 80 g...
Ingrediente: 8 felii mari paine 200 g kaizer felii subtiri 2 mozzarela sau cascaval 1 rosie mare 1 catel usturoi mic 2 frunze busuioc verde 5 linguri ulei de...
Ingrediente: 300 g faina alba 2 oua 150 ml lapte 100 g unt 70 g smantana 100 g cascaval 50 g mozzarela 30 g masline 30 g somon afumat 1 plic praf de copt si un...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 7g 40 g unt 10 ml ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Pentru topping : salam...
Ingrediente: 200 g orez 20 g unt 50 g cascaval sau parmezan ras 50 g Mozzarela taiata cuburi 1 ou eventual ceva sare+piper 1 au 2 oua ceva faina pesmet