Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de ...
Ingrediente: 1 aluat de foietaj 4 lingurițe de pesto roșu 2 pumni de mozzarella rasă Un praf de cimbru (după gust) Câteva semințe de susan 1 gălbenuș...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 lingur...
Ingrediente: 150 gr bile de mozzarella (aproximativ 20 de bile) 160 gr masline verzi fără sâmburi (aproximativ 40) 30 gr rozmarin proaspăt (aproximativ 6 crenguț...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 2 rulouri de aluat de pizza 200 gr de mini mozzarella (sau mozzarella taiata) 150 gr de unt 2 catei de usturoi 1 lingura de patrunjel proaspat, to...
Ingrediente: 300 g branza mozzarella 200 g smantana groasa 1 lingura suc de lamaie 2 galbenusuri 1/2 lingurita sare 40 g amidon de porumb (cornstarch) 80 g faina ...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: 300 g faina alba 2 oua 150 ml lapte 100 g unt 70 g smantana 100 g cascaval 50 g mozzarela 30 g masline 30 g somon afumat 1 plic praf de copt si un p...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 7g 40 g unt 10 ml ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Pentru topping : salam s...
Ingrediente: 200 g orez 20 g unt 50 g cascaval sau parmezan ras 50 g Mozzarela taiata cuburi 1 ou eventual ceva sare+piper 1 au 2 oua ceva faina pesmet...
Ingrediente: 3 vinete mari 500 g rosii 2 cepe 2-3 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline 100 g pesmet 300 g mozzarela cateva fire de rozmarin proaspat 1 lingu...