Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
Baghetele răsucite din foitaj, asta ne place nouă celor de la Petitchef. Ideea este simplă, creați benzi din foitaj pe care le veți suprapune înainte de a le răsuci împreună. Rețeta noastră detaliată mai jos ↓
Pot să congelez aceste produse de patiserie? Nici o problemă ! Puteți să le congelați pre-gătite și să decideți să continuați gătitul după ce le-ați dezghețat. Sau congelați-le deja gătite, apoi le puneți câteva minute la cuptor la 140°C în Ziua Z (și puneți deasupra folie de aluminiu dacă vă este teamă că se vor arde).
Cum păstrez produsele de patiserie în frigider? Ideal va fi să le ții într-o cutie ermetică, timp de 3-4 zile.
Acest foitaj se consumă cald sau rece? Depinde de tine ! Baghetele le puteți servi imediat ce au fost scoase din cuptor sau așteptați să se răcească.
Cu ce pot înlocui coulisul de roșii? Il poți înlocui cu un alt tartinat precum pesto, pesto rosso, tapenade, caviar de vinete etc.
Cu ce pot înlocui brânza mozzarella? Îl poți înlocui cu brânză gruyere sau parmezan ras.
Dacă nu am pătrunjel proaspăt? Din când în când, în acest foitaj ne place să punem cimbru uscat, rozmarin sau ierburi de Provence în loc de pătrunjel proaspăt.
Când să servești aceste baghete din foitaj? Ideal pentru noi este în timpul aperitivului, dar dacă vă mai rămân, le puteți aranja pe o farfurie însoțită de o salata mixtă.
Ce alte idei de combinații de arome pot folosi în aluatul meu foitaj? Iată cele mai bune asociații ale noastre: * Somon afumat + cremă de brânză + cepșoară * Brânză de capră tartinabilă + miere + bucăți de nucă zdrobită * Pesto + măsline în bucăți mici * Tapenada de masline negre + hamsii