Petitchef

MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST

Desert
6 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Sirop :

Preparare

  • Fierbem zaharul, mierea , zaharul vanilat si coaja rasa de citrice. Dam deoparte si lasam sa se raceasca .
  • Topim margarina cu uleiul, lasam sa se raceasca. Dizolvam drojdia in apa calduta, adaugam si o lingurita de zahar, lasam sa dospeasca 10-15min.
  • Intr-un vas, cernem faina, facem o adancitura in mijloc, punem drojdia si incepem sa framantam, adaugand pe rand siropul cu zahar si margarina topita. Framantam aluatul pana nu se mai lipeste de maini. Acoperim cu folie alimetara si lasam la crescut, intr-un loc ferit de curenti.
  • Dupa ce a crescut,scoatem aluatul pe masa unsa . Framantam putin pana scoatem aerul din aluat, apoi il impartim in 14 bucati .
  • Luam fiecare bucatica si o facem un rulou lung il impartim in jumatate apoi il impletim, formam un cerc pe care il rasucim in forma cifrei 8.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt , asezam mucenici, si ii mai lasam sa creasca inca 20min. II ungem cu siropul de zahar si ii dam la cuptor 30min. la foc potrivit (180*).
  • Dupa ce se racesc putin ii ungem cu miere de albine, apoi ii trecem prin nuca . Presaram zahar vanilat pe deasupra si

Rețete inrudite

YouTube

Raw brownie


Poze

MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 2
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 3
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 4
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 5
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 6
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 7
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 8
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 9
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 10
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 11
MUCENICI MOLDOVENESTI - DE POST - poza 12

Întrebări:




Comentarii (35):

09/03/2015

Imi place ff mult aceasta reteta dar si altele ce leam facut

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/03/2015

Prea dlicios!! :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/03/2014

Au fost ffffffff buni, am facut si azi, ca ma rugat cumatra mea.au fost fffffffffffffffffff pufosi si buni.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/03/2014

Perfecti!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/03/2015

FOARTEFRUMOASA

(0) (0) Abuz
12/03/2014

Superrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz
09/03/2014

Extraordinar de buni multumesc

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Foarte frumos

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Imi aduc aminte de sfintisorii facuti de soacra mea(ea ii facea de dulce) vreau sa-i fac maine

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Foarte buna reteta

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează