Petitchef

Mucenici moldovenesti - de post

Desert
3 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Dizolvam drojdia in 1/2 cana de apa(calda) adaugam o lingurita zahar,2 linguri faina si lasam sa creasca 10 minute.Topim margarina cu uleiul,fierbem o cana de apa cu zaharul,vanilia si coaja de lime.Le lasam sa se raceasca.
  • Dupa ce a dospit drojdia o turnam peste faina si incepem sa framantam,adaugand pe rand siropul cu zahar si margarina topita.Framantam aluatul vreo 30 de minute.
  • Dupa ce a crescut il impartim in 20 de parti,facem din fiecare bucata un sul si ii dam forma de 8.Ii asezam intr-o tava unsa cu ulei,ii mai lasam 30 min sa creasca apoi ii dam la cuptor timp de 30 min.
  • Dupa ce s-au copt ii lasam sa se raceasca, pe unii ii ungem cu miere de albine si ii presaram cu nuca macinata si scortisoara, pe altii ii stropim cu 2 linguri de sirop si ii presaram cu nuca amestecata cu scortisoara.
  • Va spun ca ies foarte pufosi, se desfac fasii, asa sunt de moi..si sunt si foarte gustosi!

Rețete inrudite

YouTube

Raw brownie


Poze

Mucenici moldovenesti - de post
Mucenici moldovenesti - de post - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/03/2015

Sunt extraordinar de buni.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/03/2014

Excelent beton buna!!!!!!!!!!!!!!&este cea mai buna din lume

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/03/2015

Mai ai o reteta pt ami multe portii dar gramajul e acelasi.. 3 portii ? imparti aluatul in 20 de bucati ? ciudatel explicat. in fine..

(0) (0) Abuz
08/03/2015

O reteta ff reusita

(0) (0) Abuz
07/03/2014

Foarte buni

(0) (0) Abuz
05/03/2014

PERFECTA!

(0) (0) Abuz
05/03/2014

Nu bun lol

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Am sa incerc si eu si am sa revin cu comentarii...va pup

(0) (0) Abuz
09/03/2012

Au iesit deliciosi1

(0) (0) Abuz
05/03/2012

O sa incerc si eu
sper sa-mi iasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Crinkle cake cu brânză de capră și miere
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează