Petitchef

TAITEI DE OREZ LA CUPTOR

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbem pastele si taitei separat (taitei se fierb mai repede 2-3 minute). Separat amestecam branza cu zaharul si mierea, zaharul vaniliat, stafide, oua si un praf de sare. Curatam marul de coaja, taiem bucatele mici si le adaugam in compozitia de branza.
  • Amestecam pastele si taitei cu amestecul de branza. Punem compozitia obtinuta intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris,folosit o forma de silicon, iar aceasta nu necesita sa fie tapetata.
  • Dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (depinde de cuptor). Prajitura este gata cand devine aurie. Ideala pentru micul dejun.


Poze

TAITEI DE OREZ LA CUPTOR
TAITEI DE OREZ LA CUPTOR - poza 2
TAITEI DE OREZ LA CUPTOR - poza 3

întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

2021 - Anul international al fructelor si legumelor 2021 - Anul international al fructelor si legumelor Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează