Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust.
Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept,uniformizam, apoi rulam.Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru.
Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.
"umatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc". Tocam oul si sarea ??? "Cimbrul" unde-l pui ??? "1/2 de pahar cu apa". Pahar de 100 ml sau de 200 ml ??? Miha278, esti VARZA !!!
Comentarii (16):
YENA? CE E AIA?
"umatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc".
Tocam oul si sarea ???
"Cimbrul" unde-l pui ???
"1/2 de pahar cu apa".
Pahar de 100 ml sau de 200 ml ???
Miha278, esti VARZA !!!
Arata bine si este foarte usor e facut...cred ca e la fel e gustoasa!!!...
Acun o sa incerc o sa fie buna
FOARTE BINE ARATA
Pare numai pomenita
Arata bine!
O reteta minunata
Arata superb
Super