Petitchef

Spanac cu carne de porc

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare, se clateste cu apa rece, se scurge, apoi se bate cu lingura de lemn pana se marunteste.
  • Carnea taiata in bucati, se caleste in ulei incins, impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga spanacul, impreuna cu o cana din apa in care a fiert, se potriveste gustul cu sare, piper, zeama de lamaie si usturoiul pisat, lasandu-se sa mai fiarba vreo cinci minute. Se poate servi cu omleta si rosii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

27/06/2022

Dar cu faina... Faina ce se face cu ea?!

(0) (0) Abuz
09/11/2012

O reteta foarte usoara si la obiect, dar am prefera si poze cu produsul finit :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.