Snitel vienez
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intr-un vas se bat ouale; se amesteca apoi cu laptele, uleiul si sarea. Bucatile de carne se feliaza, nu prea subtire, si se condimenteaza . Daca le cumparati gata ambalate si sint prea groase, le bateti putin cu ciocanul de carne sau cu muchia unui cutit.
- Bucatile de carne, tinute in prealabil la rece pentru 10 minute se dau prin faina, oua si la sfarsit prin pesmet. Snitelele se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, pana se rumenesc.
- Se servesc cu cartofi fierti, simpli, sau stropiti cu zeama de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am mancat vreo 9 luni adunate, aproape zilnic, in anii '80, la Praga, snitel vienez, Hotel Evropa si nu numai.. Carnea era numai de vitel. Crusta groasa, garnitura numai de cartofi prajiti. Oricum, este o reteta frumoasa!
am gătit această rețetă
Wolfi
Snitel moldovean poate nu vienez! Ma alatur comentariilor critice!
anonymous
Cum poate fi cineva atat de incult in arta culinara incat sa faca snitel vienez din carne de porc? Ala de porc nu e snitel vienez ci snitel pane.

Cocolino
Nici pe departe snitel vienez.......dar arata bine
Punctează această reţetă