Piftele din creier de porc
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se spala si se curata bine creierul, se da prin robotul de bucatarie, se amesteca cu ouale, zeama de lamaie, faina si condimentele. Se prajesc in ulei incins. Se servesc cu mutaruri asortate si branza sarata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/04/2017
Acum am terminat de prajit aceste PIFTELE,am respectat gramajele,ingredientele,modul de preparare,dar nu recomand nimanui aceasta reteta pt ca nu are nici o delicatese,am ramas cu un gust amar pt ca mi-am pierdut timpul,am stricat marfa,...etc.Imi pare rau ca nu am gatit creerul dupa reteta clasica,dar m-am gandit sa-ncerc si eu ceva nou.
am gătit această rețetă
16/02/2013
Eu prefer sa adaug si putin piper si uneori -daca nu am lamaie -pun putin mustar
09/11/2012
:P super , ma duc sa scot si eu de la dezghetat creierul ....nu al meu :))))