Petitchef

Boeuf stroganoff~cu muchiulet din carne de porc

Felul principal
4 porții
1 oră
1 oră
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Ceapa se curata si se taie marunt.Catraveciorii se taie in fisii scurte si subtiri.
    Ciupercutele se taie felii si se amesteca cu sucul de lamiie.
    Carnea se curata eventual de pielite si se taie in fisii cu o gr. de ca 1 cm si lungime de ca 2-3 cm.
    Intr-o tigaie mai adinca sau o oala mai lata se incinge f. bine grasimea si in ea se prajeste rapid pe toate partile (ca.2-3 min.)carnea care in prealabil s-a piperat si sarat.
    Carnea nu trebuie sa fie patrunsa bine.Deci se prajeste rapid la foc iute.
    Se scoate din grasime si se lasa deoparte.
    In grasimea ramasa se prajeste cepa si daca se doreste se caramelizeaza cu 1lc zahar zahar.(eu c-am la toate prajelile cu ceapa pun zahar,da un gust mai bun..)
    Se adaoga ciupercile se prajesc si ele scurt, pe toate partile si se stinge totul cu supa.S4eclasa sa inceapa sa fiarba usor si intr-e timp se amesteca faina cu boia de ardei dulce si cu smintina.Se toarna oala si se amesteca rapid sa nu se faca cocoloase.In contiunare se adaoga Catravecorii se amesteca se lasa sa fiarba usor si in final se adaoga bucatile de carne.Se amesteca bine se lasa la fel sa fiarba citeva minute usor si se poate servi.
    GARNITURI SUGERATE:
    - Orez
    - Crochete de cartofi
    - Piure de cartofi
    - Paste fainoase
    - Salata verde
    - Salata de sfecla rosie

Poze

BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc, poza 1
BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/03/2015

Pai,daca-i cu muschiulet de porc,cum-Doamne,iarta-ma!-sa mai fie boeuf?!Boeuf inseamna vaca!

(1) (0) Abuz
22/02/2013

Tres bon !

(0) (0) Abuz
23/01/2013

O DOAMNE!! MARE ESTE GRADINA TA!!!
O singura intrebare am:" Vîrfurile de muschiulet de vita sunt cele din parte de sus sau cele din partzea de jos?Conteaza la tigaie!!!

(1) (0) Abuz
17/05/2012

E foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana cu carne de porc si galuste din faina
Tocana cu carne de porc si galuste din faina
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Boccelute din porc umplute cu carne de carnati
Boccelute din porc umplute cu carne de carnati
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.