Petitchef

BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc

Felul principal
4 porții
1 oră
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata si se taie marunt.Catraveciorii se taie in fisii scurte si subtiri.
    Ciupercutele se taie felii si se amesteca cu sucul de lamiie.
    Carnea se curata eventual de pielite si se taie in fisii cu o gr. de ca 1 cm si lungime de ca 2-3 cm.
    Intr-o tigaie mai adinca sau o oala mai lata se incinge f. bine grasimea si in ea se prajeste rapid pe toate partile (ca.2-3 min.)carnea care in prealabil s-a piperat si sarat.
    Carnea nu trebuie sa fie patrunsa bine.Deci se prajeste rapid la foc iute.
    Se scoate din grasime si se lasa deoparte.
    In grasimea ramasa se prajeste cepa si daca se doreste se caramelizeaza cu 1lc zahar zahar.(eu c-am la toate prajelile cu ceapa pun zahar,da un gust mai bun..)
    Se adaoga ciupercile se prajesc si ele scurt, pe toate partile si se stinge totul cu supa.S4eclasa sa inceapa sa fiarba usor si intr-e timp se amesteca faina cu boia de ardei dulce si cu smintina.Se toarna oala si se amesteca rapid sa nu se faca cocoloase.In contiunare se adaoga Catravecorii se amesteca se lasa sa fiarba usor si in final se adaoga bucatile de carne.Se amesteca bine se lasa la fel sa fiarba citeva minute usor si se poate servi.
    GARNITURI SUGERATE:
    - Orez
    - Crochete de cartofi
    - Piure de cartofi
    - Paste fainoase
    - Salata verde
    - Salata de sfecla rosie


Poze

BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc, poza 1
BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/03/2015

Pai,daca-i cu muschiulet de porc,cum-Doamne,iarta-ma!-sa mai fie boeuf?!Boeuf inseamna vaca!

(1) (0) Abuz
22/02/2013

Tres bon !

(0) (0) Abuz
23/01/2013

O DOAMNE!! MARE ESTE GRADINA TA!!!
O singura intrebare am:" Vîrfurile de muschiulet de vita sunt cele din parte de sus sau cele din partzea de jos?Conteaza la tigaie!!!

(1) (0) Abuz
17/05/2012

E foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Stroganoff de ciuperci cu tarhon
Stroganoff de ciuperci cu tarhon
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tocanita de vita stroganoff (beef stroganoff)
Tocanita de vita stroganoff (beef stroganoff)
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Muschi de vita stroganoff
Muschi de vita stroganoff
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.