Bulete de cascaval

9 rețete
Rețetă Crochete si bulete din cartofi si cascaval

Crochete si bulete din cartofi si cascaval

Felul principal Foarte ușor 50 min 380 kcal
Ingrediente: 100 g cascaval emmentaler ras 3 cartofi mari un ou o lingura si jumatate de faina sare, piper doua oua faina pesmet si ulei pentru prajit.
Rețetă Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval

Antreuri Foarte ușor 30 min 261 kcal
Ingrediente: 2 ouă, 250 g cașcaval, 250 g făină, 250 ml lapte, 1 lingură praf de copt, 1/2 linguriță sare, piper proaspăt măcinat, ulei pentru prăjit.
Rețetă Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Aperitiv Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 50 g telemea 100 g cascaval 2 oua 1 lingura faina sare si piper 4 linguri pesmet ulei pentru prajit
Rețetă Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Aperitiv Foarte ușor 40 min 350 kcal
Ingrediente: 2 oua -125 g cascaval 2 linguri faina putin piper 1/4 lingurita praf copt
Rețetă Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 200 g cascaval 75 g faina 50 g margarina 100 ml lapte 2 oua piper si sare dupa gust 100 ml ulei 100 g pesmet
Rețetă Bulete de cascaval (bilute de branza de burduf)

Bulete de cascaval (bilute de branza de burduf)

Aperitiv Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 250 g braza de burduf 1/2 canita de faina sare/piper 1/4 lingurita bicarbonat 1 ou
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Boulettes -bulete de cascaval

Boulettes -bulete de cascaval

Antreuri Foarte ușor 20 min 186 kcal
Ingrediente: 3 albusuri 200 gr cascaval (sau orice tip de branza cu o consistenta semi dura si care se topeste uniform)
Rețetă Bulete de cascaval cu carnat

Bulete de cascaval cu carnat

Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 100 g telemea de vaca 200 g cascaval 3-4 lg faina 3 oua carnat afumat sare piper.
Rețetă Bulete cu cascaval la cuptor

Bulete cu cascaval la cuptor

Altele Foarte ușor 35 min 446 kcal
Ingrediente: 150 g cascaval ras 150 g faina 2 oua 100 ml apa 80 g unt putina sare