Petitchef

Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval

Da, putem spune clar că această rețetă este REȚETA pe care toată lumea o va iubi ca aperitiv. Aluatul foietaj se răsucește ușor datorită adaosului de cremă de brânză, ușor asezonat cu pătrunjel. Pe scurt, o minunăție super rapid de făcut pe care te invităm să o încerci pentru următorul tău aperitiv!

Aperitiv
4 porții
5 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

4

Materiale

  • pensulă

Preparare

  • Etapa 1 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Preîncălziți cuptorul la 180°C.
    Desfaceți aluatul foietaj și întindeți crema de brânză pe toată suprafața aluatului. Presărați parmezan deasupra (păstrați puțin pentru mai târziu ↓).
  • Etapa 2 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Îndoiți aluatul în jumătate și tăiați fâșii de cel puțin 2 cm grosime.
  • Etapa 3 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Răsuciți fâșiile și așezați-le pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt (practic: puteți reutiliza hârtia de la aluat!).
  • Etapa 4 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Ungeți deasupra cu o pensulă, oul bătut. Presarați cu parmezan.
  • Etapa 5 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Coaceți 20 de minute la 180°C.
  • Etapa 6 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Topiți untul și adăugați praful de usturoi (sau usturoi proaspăt) și pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecați bine.
  • Etapa 7 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Ungeți baghetele cu amestecul anterior.
  • Etapa 8 - Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
    Gata!


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - poza 2
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - poza 3
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - poza 4
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini pizza cu foietaj
Mini pizza cu foietaj
15 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
20 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează