Ingrediente: Blat: 100 ml apa, 100 ml ulei, 350 g faina, 25 g drojdie, un parf de sare, 3 linguri cu varf de zahar. Sirop: 200 ml apa, 1 felie de lamaie, 3 lingur...
Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute ...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: Jeleul de struguri: 250 gr struguri ( doar boabe) 300 ml zeama compot de piersici 2 linguri zahar 1 plic gelatina granule (10 g) Crema de iaurt: 40...
Ingrediente: 3 oua mari sau 4 mici 150 g zahar 150 g faina 1/4 lingurita praf de copt 4 galbenusuri 200 g zahar pudra 2 pachetele zahar vanilat 1 kg branza de va...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru cre...
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de faina,...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 300 g de unt 250 g de zahar 2 linguri de cafea solubila 300 g de faina Un pliculet de praf de copt Un praf de sare 3 linguri de br...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...