Ingrediente: BLAT: 350 g zahar 8 linguri miere 250 ml apa 175 ml ulei 2 lingurite amoniac stins in otet 700 g faina 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare...
Ingrediente: Foi: 12 linguri zahar 12 linguri ulei 6 linguri pasta rosii un vf cutit sare o lingurita bicarbonat stins cu otet 3 cani 1/2 faina Umplutura un kg...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml...
Ingrediente: 3 cani de faina, 1 pachet de margarina, 2 linguri de ulei, o lingura de otet, un praf de sare, apa rece. Umplutura: 1 kg de mere, scortisoara...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 250 g margarina 5 linguri apa o lingura otet faina cat cuprinde sa iasa un aluat elastic(cam 500g) zahar vanilat 2 linguri zahar pudra pentru...
Ingrediente: 1 ceasca ulei, 2 cesti zahar, 2 cesti apa rece, 3 linguri otet, 6 linguri cacao, 3 cesti faina 1 plic praf de copt, esenta de vanilie, 2 lingurite...
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop...
Ingrediente: 500 g cartofi noi mici, 500 g fasole verde, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, zeama de la 1/2 de lamaie, un praf de zahar, un...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...