Petitchef

Ciorba de spanac (de post)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 ml ulei,

1 mana frunze verzi de ceapa,

1 kg spanac,

5 catei usturoi,

1 legatura de leustean,

sare,

Preparare

  • Incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro oala de 3 litri, adaugam frunzele de ceapa taiate marunt, le calim putin, apoi adaugam spanacul rupt bucatele.
  • Calim si spanacul pana scade, adaugam vreo 2 litri de apa si fierbem cam 10 minute din momentul in care incepe fierberea.
  • Potrivim gustul de sare si otet, lasam ciorba sa dea cateva clocote apoi stingem focul.
  • Adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu presa sau razuiti pe razatoarea cu gauri mici, deasupra presaram leusteanul tocat marunt.
  • Ciorba se consuma cu mamaliguta calda sau rece si ceapa verde sau ardei iute.

Întrebări:




Comentarii (11):

Kylie, 29/05/2018

E CEA mai buna ciorba de spanac

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/02/2015

Super gustoasa si rapida !!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/11/2013

Buna rau

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/03/2014

Super yami

(0) (0) Abuz
21/03/2014

Bun gustos

(0) (0) Abuz
30/10/2013

Gustoasa si foarte usor de facut!

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Adevarat simpla si rapida

(0) (0) Abuz
13/07/2013

No comment ! am punctat-o!

(0) (0) Abuz
03/04/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Foarte energizanta si gustoasa in acelasi timp

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: