In reteta originara era de-a dreptul un chilli rosu, e drept fara samburi, mie mi s-a parut (de fapt imi este) mai la indemana pasta de ardei.- ulei Intai si intai fierb broccoli pentru cateva minute in steamer (daca nu aveti asa ceva cinci minute fierband intr-o oala cu apa si sare va fi suficient).
Intre timp zdrobim usturoiul, adaugam putin a sare, ulei, otet, nu e nevoie sa-l frecam ca sa se transforme in pasta.
Cand e gata broccoli, il scurgem, luam o tigaie (in cazul meu, wokul), punem cateva linguri de ulei (3 -4 - de masline preferabil), cand se incalzeste, adaugam usturoiul, pasta de ardei, broccoli si mestecam cu o lingura de lemn (cu grija sa nu zdrobim "boboceii" verzi), in cateva minute este gata de savurat.
Comentarii:
Perfecta
Se pregateste usor, e gustos si...e de post! Pofta buna!
Super bun bv bv bv bv bv
O mancare de post delicioasa!
Super!!!
Super!