Petitchef

Balmos ciobanesc

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la fiert laptele si apoi se adauga malaiul, ca pentru mamaliga, amestecindu-se continuu.
  • Cind este aproape gata fiert , se adauga smantana, untul si branza de burduf, toate in aceasta ordine ,amestecindu-se pana se omogenizeaza totul .
  • Se mai lasa la fiert citeva minute ,dupa care se poate servi ! Va doresc.


Întrebări:




Comentarii:

07/05/2017

Bun balmosul !!
Incercati reteta cu toata increderea !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Irish cream
Irish cream
20 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux ciocolata-vanilie
Moelleux ciocolata-vanilie
10 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Panna cotta cu caise
Panna cotta cu caise
5 porții
8 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta normanda cu mere si migdale
Tarta normanda cu mere si migdale
10 porții
2 h 50 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gravity cake
Gravity cake
10 porții
2 ore
Dificil
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează