Petitchef

Balmus

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Laptele se indoaie cu apa si se pune la fiert cu sare. Cand clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand cu telul.
  • Se fierbe o mamaliguta mai moale. Se adauga branza de burduf sfaramata, se amesteca bine si se rastoarna pe o farfurie.
  • Se garniseste cu smantana rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort picant de spanac cu oua si cartofi
Tort picant de spanac cu oua si cartofi
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Penne quatro formaggi
Penne quatro formaggi
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi frantuzesti
Cartofi frantuzesti
4 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto cu St Jacques si sofran
Risotto cu St Jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Eclere cu ciocolata Petitchef
Eclere cu ciocolata Petitchef
8 porții
2 h 5 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei